​Varmepumpemontør

​HusPumpen.dk er en erfaren totalentreprenør indenfor montering af varmepumper med over 1.500 monteringer over hele Sjælland. Vi samarbejder med autoriserede underleverandører til autorisationskrævende VVS- og el-arbejde.

Vi arbejder som varmepumpe- og kølemontør, men udover monteringen og levering, så sørger vi også for dit energitilskud​ og vejleder om dit håndværkerfradrag.

Som specialister i Panasonic-varmepumper tilbyder vi både luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper, og vi kommer altid gerne ud og giver uforpligtende rådgivning, hvis du er i tvivl om den rette løsning for dig.​

​​HusPumpen.dk er en erfaren totalentreprenør indenfor montering af varmepumper med over 1.500 monteringer over hele Sjælland. Vi samarbejder med autoriserede underleverandører til autorisationskrævende VVS- og el-arbejde.

Vi arbejder som varmepumpe- og kølemontør, men udover monteringen og levering, så sørger vi også for dit energitilskud og vejleder om dit håndværkerfradrag.

Som specialister i Panasonic-varmepumper tilbyder vi både luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper, og vi kommer altid gerne ud og giver uforpligtende rådgivning, hvis du er i tvivl om den rette løsning for dig.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner - det er din garanti for professionelt udført arbejde.

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi laver varmepumpeløsninger inden for køl til både butikker og kontorvirksomheder, og vi er specialister på området.

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Professionel varmepumpemontør med faste priser på pumper

Vi har specialiseret os i Panasonic varmepumper, da de er de mest effektive på markedet.

Med deres særlige Nanoe G-luftrensningssystem, som sikrer en ren og behagelig luft og R32-kølemiddel er du sikret en næsten lydløs enhed på kun 18db.

Modellerne er miljørigtige kvalitetsvarmepumper, der sikrer dig op til 70% besparelse på varmeregningen. Alle vores løsninger fås til faste priser uden skjulte omkostninger. Derudover tilbyder vi også fem års garanti uden ekstra betaling.

Vores varmepumpemontør kommer altid gerne gratis ud for at besigtige dit hus eller sommerhus, og vi benytter kun certificerede kølemontører til efterfølgende montering og servicering af varmepumper.​ Vi er fleksible og hurtige og kan derfor levere og montere din varmepumpe inden for en uges tid.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere oplysninger om vores varmepumper, eller hvis du ønsker at booke et uforpligtende besøg af en af vores kølemontører.

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Om os

​HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringe i bagagen for erhverv i hele landet.

Anmeld håndværker