Servicepartner som de eneste på Sjælland!

Varmepumpemontør med over 1.500 monteringer

HusPumpen.dk er en erfaren varmepumpemontør med over 1.500 monteringer i blandt andet Køge, Næstved, Ringsted, København og resten af Sjælland, men vi kører gerne i hele landet.

Vi arbejder som varmepumpe- og kølemontør, men vi sørger også for dit energitilskud og vejleder om dit håndværkerfradrag.

Kølemontør med faste priser på pumper

​Vi har specialiseret os i Panasonic-varmepumper såsom luft til luft og luft til vand. Panasonic er de mest effektive på markedet, og dertil kommer deres særlige Nanoe G-luftrensningssystem, som sikrer en ren og behagelig luft.

Det nye R32-kølemiddel sikrer, at den udvendige enhed virker helt ned til -35 grader, og den indvendige enhed er næsten lydløs med sin ned til 18 dB. Vores varmepumpemontør kommer gratis ud for at besigtige dit hus eller dit sommerhus, og vi benytter kun certificerede kølemontører til montering og servicering af varmepumper.​

Der er altid tale om miljørigtige kvalitetsvarmepumper, og vi har faste priser uden skjulte omkostninger. Derudover har vi fem års garanti uden ekstra omkostninger.

Du sparer op til 70 % på varmeregningen, og du sparer op til 35 % på vores varmepumpe.

Derudover er vi en fleksibel og hurtig varmepumpemontør, og derfor kan vi levere og montere varmepumper inden for en uges tid.

Kontakt vores varmepumpemontør og få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om vores varmepumper og for at få en kølemontør ud på en uforpligtende besigtigelse.

Du kan kontakte os på telefon 29 72 07 17, eller du kan sende en e-mail til info@huspumpen.dk.​

Bestil din montør i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din garanti for kvalitetsarbejde!​

​HusPumpen ApS   |  4600 Køge   |   Telefon: 29 72 07 17   |   CVR: 38524038   |   E-mail: info@huspumpen.dk