Akut varmepumpeservice ved certificeret montør

Service af varmepumper for erhverv

Har du en varmepumpe, der trænger til et årligt eftersyn, som sikrer optimal drift? Eller er varmepumpen, der opvarmer din virksomhed gået i stykker, og er der derfor brug for akut varmepumpeservice? Ved HusPumpen ApS udfører vi alle former for service af varmepumper for erhvervskunder. Vi servicerer din varmepumpe uanset om den trænger til reparation eller eftersyn, og med udgangspunkt i Køge kører vi rundt på hele Sjælland.​

Få sikret optimal drift med varmepumpeservice

Når du får serviceret din varmepumpe, sikrer du dig, at den fungerer optimalt. Varmepumpeservice er derfor et regelmæssigt tjek, som forebygger større reparationsarbejde og unødvendige driftsomkostninger, hvis varmepumpen ikke fungerer, som den skal.

Vores service af varmepumpe er omfattende og dybdegående, så intet efterlades uden at være tjekket igennem. Vi undersøger varmepumpen udvendigt og indvendigt og foretager en professionel fejlsøgning, så alle fejl og mangler opdages i tide.

Ved service af varmepumper reagerer vi på henvendelser inden for 24 timer, så du ikke behøver at vente uhensigtsmæssigt længe på at være godt kørende med en velfungerende varmepumpe igen.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- det er din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger til køl 

for butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Hvad koster akut varmepumpeservice?

Ved akut varmepumpeservice, uden for vores normale åbningstider, er priserne som følger:

Alle priser er inkl. moms.

Udkald​ - Udenfor dagtimer

2.250 kr.

Timeløn pr. påbegyndt time: 1.000 kr.

Servicetakster, hvis du har brug for hjælp udenfor dagtimerne, som er 7.00 – 15.00 på hverdage. !OBS! Alle priser er inkl. moms.

Udkald​ - Weekend og helligdage

3.250 kr.

Timeløn pr. påbegyndt time: 1.125 kr.

Servicetakster, hvis du har brug for hjælp i weekenderne eller på helligdage. 

!OBS! Alle priser er inkl. moms.

Kontakt os og få en montør ud og tjekke din varmeløsning

Vil du have en certificeret varmepumpemontør ud for at foretage et regelmæssigt eftersyn, eller har du brug for akut varmepumpeservice? Kontakt os i dag og forklar os, hvad vi kan hjælpe med. Vores installatører sidder altid klar til at komme ud og hjælpe, når behovet opstår. Vi betjener alle former for erhvervskunder med varmepumpeløsninger, så I altid er sikret en energivenlig og økonomisk fornuftig varmeløsning.

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringe i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af