Grøn energi der også betaler sig økonomisk

Lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig

Grøn energi er vedvarende energi, der er CO2-neutral. Det dækker blandt andet over solenergi, vindenergi og bioenergi, og ved at benytte denne form for energi kan vi reducere udledningen af drivhusgasser og forbedre klimaet. Samtidig er grøn energi også billigere sammenlignet med fossile brændstoffer som for eksempel olie og kul, og vi er ikke på samme måde afhængige af den grønne energi.

Grøn energi kan på alle måder godt betale sig. Ikke kun i forhold til klimaet, men også økonomisk. Hos HusPumpen ApS hjælper vi dig gerne med at foretage en grøn energioptimering af din virksomhed, så du kan få den bedst mulige løsning til glæde og gavn for både klima og pengepung. Fra vores egen adresse i Køge kører vi gerne ud til erhvervskunder på hele Sjælland og hjælper med grøn omstilling. 

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne kontaktes af os med henblik på at få et tilbud? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger

til butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Sådan kan vi hjælpe dig med en grøn energioptimering

Vores virksomhed har specialiseret sig inden for montering, service og reparation af energieffektive varmepumper fra Panasonic. Det betyder, at vi kan hjælpe i form af en grøn energioptimering, der indebærer en udskiftning af din gamle og miljøbelastende varmekilde som for eksempel et oliefyr. I stedet for kan du få monteret en effektiv varmepumpe, der kan give dig varmebesparelser på helt op til 70 %. Det er et effektivt alternativ til eksempelvis fjernvarme.

Du kan for eksempel vælge mellem en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe alt afhængigt af, hvilken varmekilde du har dine erhvervslokaler på nuværende tidspunkt.

Vi giver 5 års garanti på alle vores varmepumper uden nogen ekstra omkostninger, og vi står for hele installationen til en fordelagtig pris. Vi ønsker nemlig at gøre det attraktivt for dig at arbejde med grøn omstilling af din virksomhed.

Vi planter et træ for hver varmepumpeinstallation

For hver varmepumpe vi sælger, planter vi et træ. Det er en del af vores arbejde med grøn energioptimering.

Træer har en fantastisk god klimaeffekt, som træder i kraft, allerede når træet bliver plantet. Effekten består blandt andet i, at træerne opsuger CO2 samt lagrer både solenergi og kulstof. Ved at plante et træ ønsker vi således selv at være aktive i forhold til grøn omstilling.

Kontakt os og få hjælp til grøn omstilling

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan du med en grøn energioptimering kan forbedre miljøet og samtidig spare penge på varmen for din virksomhed? Så kontakt os gerne i dag. Det gælder også, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser.​

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringer i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af