Varmepumpe serviceaftaler for erhverv

Vi tilbyder service af Panasonic varmepumper

Hvis du har installeret en Panasonic varmepumpe ved din virksomhed, så har du allerede taget en fornuftig beslutning. Netop disse varmepumper er utroligt energieffektive, og du har sikkert allerede mærket de energibesparelser, pumpen kan medføre. Ikke desto mindre kræver alle varmepumper service, og ved HusPumpen ApS kan vi som fast Servicepartner hjælpe med service af din Panasonic varmepumpe.

Vi holder til i Køge, men kan tilbyde varmepumpe serviceaftaler for virksomheder, der har installeret en Panasonic pumpe på hele Sjælland. Vi sørger for, at du får mest muligt ud af din varmepumpe, så du undgår driftsstop og opretholder garantien.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne kontaktes af os med henblik på at få et tilbud? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger

til butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Hvorfor få en varmepumpe serviceaftale?

Med en varmepumpe serviceaftale er du godt sikret mod uforudsete problemstillinger. Hvis du opdager, at din varmepumpe ikke fungerer, som den skal, kan du altid ringe til os, og så kommer vi hurtigt ud og kigger på den. Samtidig er der nogle krav til service, som alle varmepumper skal efterleve. 

Det kan enten være for at opretholde garantien, mens der også er lovgivning, de påkræver serviceeftersyn. Med en varmepumpe serviceaftale hos os, tager vi hånd om al den service, din pumpe kræver. 

Som autoriseret Panasonic Servicepartner kender vi alle fabrikantens anlæg ned til mindste detalje. Det betyder, at vores service af Panasonic varmepumper er omfattende, grundig og ikke mindst effektiv. Vi ved, hvad der skal til for at varmepumpen kører bedst muligt, og vi arbejder med udgangspunkt i fabrikantens forskrifter.​​

Få serviceret din varmeløsning i dag

Skal vi hjælpe med vores service af Panasonic varmepumper, så din virksomhed fortsat er sikret en pålidelig og energieffektiv varmeløsning? Så kontakt os i dag og bestil tid til et serviceeftersyn.  Hvis du ikke allerede er tilmeldt vores serviceaftale, så fortæller vi gerne mere om fordelene, så vi også kan sikre din virksomhed en god varmeinstallation de næste mange år.

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringer i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af