Ny teknologi sikrer et bedre indeklima

Vi hjælper med et godt arbejdsmiljø for virksomheder

Har du styr på, at indeklimaet i din virksomhed er i orden? Måske du har bemærket, at luften på kontoret ikke er så ren, som du drømmer om, eller døjer du med ustyrlige temperaturer?

Med en energieffektiv varmepumpe kan du nemt og uden problemer både styre temperaturen – kølig som varm – og du forbedrer indeklimaet markant. Vi forhandler og monterer af den årsag kun Panasonic-varmepumper, da de besidder en ny teknologi til luftrensning: nanoe-X.

Fra vores adresse i Køge kører vi ud til erhvervskunder overalt på Sjælland og hjælper med at forbedre indeklimaet på deres arbejdsplads.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne kontaktes af os med henblik på at få et tilbud? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger

til butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Hvordan fungerer det?

Teknologien er med til at give varmepumpen mulighed for at uskadeliggøre og reducere både pollen, forurening, svamp og cigaretrøg.

Det gør den ved hjælp af automatiserede, elektrostatiske vandpartikler i nanostørrelse. Men udover at kunne fjerne fugten, så er den også med til at begrænse spredningen af mug og bakterier. Du får derfor, uanset om varmepumpen er installeret i institutionen, hotellet, restauranten eller i virksomheden, en friskere og sundere luft.

Udskift din gamle varmepumpe med en moderne model

Har din arbejdsplads allerede en varmepumpe? Måske den endda en fra Panasonic?

Det er jo positivt, uanset hvad. Men det er værd at overveje, om den skal udskiftes til en af de nyere modeller med nanoe-X-teknologien, hvis din nuværende løsning er mere end ti år gammel.

I dag rummer de nyeste modeller nemlig:

  • Højest mulig energimærking (A+++)
  • Nanoe-X-teknologi, som giver friskere og sundere luft i hjemmet
  • Kan varme op med udendørstemperatur helt ned til -35 grader*
  • Lavt støjniveau
  • Indbygget WLAN til enkel styring af varmepumpen over internettet

* Denne temperatur garanteres ikke fra fabrikken.

Få styr på jeres indeklima i dag

Skal vi hjælpe dig med at få styr på din virksomheds indeklima? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om nanoe-X-teknologien, og hvordan den kan skabe et bedre indeklima for dig. Vi udformer også gerne et tilbud på en ny og moderne varmepumpe, hvis du allerede nu vil have hjælpe til at skabe et sundere indeklima.​

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringer i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af