Varmepumper til erhverv skræddersyet til individuelle behov​

Få den rette løsning til din virksomhed

Hos HusPumpen ApS har vi specialiseret os inden for montering af varmepumper fra Panasonic. Vi tilbyder både disse løsninger erhvervskunder.

Fra vores base i Køge kører vi ud til både kontorer, butikker og andre lignende typer virksomheder på hele Sjælland. Her finder vi sammen med dig den helt rigtige løsning til lige netop din virksomhed.

Vi er specialister i køleløsninger til kontorer og butikker

Vi er specialister inden for køl til både butikker og kontorvirksomheder. For eksempel kan en luft til luft varmepumpe fra Panasonic både køle luften ned og varme den op, hvilket er ideelt til kontoret eller butikken. 

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- det er din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger til køl 

for butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Rens luften og få et bedre indeklima med vores varmepumper til erhverv

Vores varmepumper fra Panasonic er blandt de bedste på markedet, og samtidig har de en nanoe-x-teknologi, som renser luften indenfor og giver et markant forbedret indeklima.

Nanoe-x-teknologien i vores varmepumper fra Panasonic er blandt andet med til at reducere mængden af:

  • Pollen
  • ​Svamp
  • ​Forurening
  • ​Cigaretrøg
  • ​Mug
  • ​Bakterier
  • Fugt.

Det er derfor et oplagt valg, uanset om du skal bruge en varmepumpe til din kontorvirksomhed, din butik, din institution eller noget helt fjerde. 

Vi tilbyder en certificeret installation med 5 års garanti

Vi benytter os kun af certificerede kølemontører, som sikrer en korrekt installation af varmepumper til erhverv. Vi samarbejder desuden med autoriserede underleverandører til alt relevant VVS- og el-arbejde, og derudover giver vi 5 års garanti på dine varmepumper uden ekstra omkostninger. Du får med andre ord en løsning, som du kan regne med i de næste mange år.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige varmepumper til erhverv, eller har du nogle spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os for yderligere information. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lige netop den løsning, der matcher din virksomhed og dine behov.

Kontakt os

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringe i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af