Industrielle varmepumper og køleanlæg til erhverv

Få styr på produktionen med vores anlæg

Driver du en større industrivirksomhed, og er du på udkig efter en energivenlig klimaløsning, der både kan opvarme og nedkøle? Så kan vi ved HusPumpen ApS komme ud og hjælpe dig. Her arbejder vi nemlig med professionelle køleanlæg og varmepumper til erhverv, der arbejder med industriproduktion.

Vi har hovedkontor i Køge, hvorfra vi kører ud til industrianlæg på hele Sjælland. 

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne kontaktes af os med henblik på at få et tilbud? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger

til butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Vi installerer køleanlæg og
​varmepumper til erhverv

Med industrielle varmepumper kan du sikre et godt og sundt indeklima i store industribygninger. Vores industrielle varmepumper er alle af højeste kvalitet, og vi kommer ud og monterer samt installerer anlægget for jer, så I kan få gavn af det med det samme.

Vores køleanlæg fungerer ideelt til industrivirksomheder, hvor dele af produktionen foretages ved en lav temperatur eller produkter skal holdes kolde. Anlæggene er utroligt driftssikre, så du ikke skal bekymre dig om produktionsstop, og hvis der akut opstår problemer, kommer vi gerne ud og servicerer anlægget.

I vores arbejde med køleanlæg og varmepumper til erhverv søger vi altid at finde den bedst mulige løsning til netop din virksomhed. Derfor undersøger vi grundigt jeres varme- og kølebehov, så vi kan finde frem til en plan, hvor I får mest muligt for pengene. Samtidig arbejder vi aktivt med bæredygtige løsninger, så du også kan udvikle den grønne omstilling af din virksomhed med vores hjælp.

Kontakt os og hør mere om vores
​industrielle varmepumper

Hvis du vil høre mere om vores industrielle varmepumper og køleanlæg til erhverv, så er du meget velkommen til at ringe til os. Vi fortæller gerne meget mere om, hvad du kan forvente af besparelser med vores anlæg, og vi udformer gerne en specifik pris til dig, før vi går i gang med arbejdet.​

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringer i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af