Fjernstyring af Panasonic varmepumpe via SMS eller Wi-Fi

Tænd og sluk for varmen når du ikke er på arbejde

Er du træt af at ankomme til et koldt kontor, som du først skal bruge tid på at varme op, når du ankommer? Med en luft til luft varmepumpe installeret har du mulighed for en effektiv fjernstyring, så du både kan øge komforten i din virksomhed, samtidig med at du kan opnå besparelser på varmen.

Hos HusPumpen ApS i Køge hjælper vi dig gerne i forbindelse med fjernstyring af Panasonic varmepumpe. Du kan fjernstyre varmepumpen via SMS eller Wi-Fi, og på den måde kan du med et enkelt klik nemt tænde og slukke for varmen, når det passer dig.

Vi er specialister inden for Panasonic varmepumper, og vi arbejder for erhvervskunder på hele Sjælland. 

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne kontaktes af os med henblik på at få et tilbud? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger

til butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

5 gode grunde til at fjernstyre din varmepumpe

Der er mange gode grunde til at tilvælge muligheden for fjernstyring af Panasonic varmepumpe. Her kan især fremhæves følgende:

  1. ​Du kan øge komforten ved for eksempel at ankomme til et varmt kontor
  2. ​Du kan spare penge på varmen
  3. ​Du kan udnytte varmepumpens energi, når strømmen er billigst
  4. ​Du kan nemt følge dit forbrug
  5. ​Du kan skrue op og ned for varmen, når det passer dig

Sådan fungerer fjernstyring af Panasonic varmepumpe

Fjernstyring af Panasonic varmepumpe fungerer enten via SMS eller Wi-Fi. I nogle varmepumper er teknologien allerede indbygget i pumpen fra start af, men ellers skal du blot tilkøbe en styringsenhed, der gør det muligt. 

Vælger du fjernstyring via Wi-Fi, skal der selvfølgelig være Wi-Fi i bygningen. For at styre din varmepumpe skal du blot tilgå den medfølgende app, når installationen er gennemført. Du kan dermed styre varmepumpen fra din mobil eller tablet, uanset hvor du befinder dig henne.

Du kan også styre din varmepumpe via et SMS-modul med tilhørende SIM-kort. Selve styringen foregår på samme måde som med Wi-Fi-modulet – du skal blot sende en SMS i stedet for at bruge en app.

Kontakt os for yderligere information

Kontakt os gerne i dag for at høre mere om mulighederne eller indhent et tilbud på fjernstyring af din Panasonic varmepumpe.​

Kontakt os

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringer i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af