Energioptimering af
​virksomheder og boligforeninger

Få mere ud af din virksomhedsenergiforbrug med vores hjælp

Kunne du tænke dig at sænke din virksomhed eller boligforenings energiforbrug, så I får mere ud af den energi, I betaler for? Så hjælper vi ved HusPumpen ApS dig gerne. Vi tilbyder nemlig både energioptimering af virksomheder og energioptimering af boligforeninger, som vi derfor kan hjælpe med at få mest muligt for pengene.

Med adresse i Køge kan vi nemt og hurtigt komme ud til forskellige erhvervskunder på hele Sjælland, som ønsker professionel hjælp til energioptimering.​

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne kontaktes af os med henblik på at få et tilbud? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger

til butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Skræddersyet energioptimering af boligforeninger og virksomheder

Når vi arbejder med energioptimering af virksomheder, eller energioptimering af boligforeninger, søger vi altid at finde frem til den helt rigtige løsning for den enkelte kunde. Det betyder, at vi kommer ud og besigtige dine nuværende installationer og energitiltag, så vi herefter kan fremlægge dig dine muligheder.

Ved energioptimering af virksomheder, kan vi eksempelvis hjælpe med varmepumper til produktionshaller, restaurationsbranchen, butikker og meget andet, så I får en klimavenlig og økonomisk varmeløsning. Det samme kan vi tilbyde ved energioptimering af boligforeninger, hvis en hel opgang eller boligbygning skal have omlagt varmeinstallationen til et mere moderne anlæg.

​Vores arbejde med energioptimering af virksomheder og boligforeninger går således oftest på at udskifte ældre varmekilder ud med en moderne og energieffektiv varmepumpe. Det gør vi for både at effektivisere dit energiforbrug og for at bidrage til den grønne omstilling. Af samme grund planter vi også et træ, hver gang vi sælger en varmepumpe.

Kontakt os hør mere om energioptimering af virksomheder og boligforeninger

Hvis du vil høre mere om vores fremgangsmåde ved energioptimering af boligforeninger og virksomheder, eller hvis vi skal komme ud og gennemgå din bygning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udformer dig gerne et tilbud på opgaven, når vi har fundet frem til den rette løsning.

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringer i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af