Gør din virksomhed grønnere med vindenergi, bioenergi og solceller

Vi kan holde din varmepumpe kørende på vedvarende energi

En varmepumpe er et godt og miljøvenligt alternativ til gamle varmekilder, eksempelvis et oliefyr. Samtidig har varmepumper et stort grønt potentiale, da de kører på el og derfor kan drives med vedvarende energikilder, herunder vindenergi, bioenergi og energi fra solceller. Hvis du ønsker at få hjælp til at gøre din virksomhed mere bæredygtigt, så kan HusPumpen ApS hjælpe dig med en varmepumper, der kører på vindenergi, bioenergi og solenergi.

Vi holder til i Køge, men hjælper erhvervskunder overalt på Sjælland med installation af varmepumper. Vi ønsker at hjælpe dig og din virksomhed i den grønne omstilling. Derfor rådgiver vi dig gerne om dine forskellige muligheder, samt hvor stor en forskel I kan gøre for klimaet med de rette energitiltag – eksempelvis en miljøvenlig varmepumpe, der kører på vedvarende energi.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne kontaktes af os med henblik på at få et tilbud? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger

til butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Omdan bioenergi, vindenergi og energi fra solceller til varme

Vedvarende energi er en betegnelse for energiformer, der står i modsætning til fossile brændstoffer, da de ikke udleder CO2. Energiformer som vindenergi, bioenergi og solenergi kan således være med til at skåne klimaet, og de har samtidig et stort anvendelsespotentiale – eksempelvis kan man omdanne energien til varme.

Med en varmepumpe kan man nemlig omdanne vindenergi, bioenergi og solenergi til varme og herved skabe en utroligt miljøvenlig og energieffektiv varmeløsning. Varmepumper drives nemlig på el, og hvis du har solceller monteret på din virksomhedsbygninger, eller hvis I får leveret energi fra vindmøller, så kan jeres varmepumpe køres mere eller mindre CO2-neutralt.

​Hos HusPumpen ApS har vi stor erfaring med at installerer varmepumper, som kører på vedvarende energi. Vi ønsker nemlig at bidrage positivt til den grønne omstilling – og at hjælpe dig og din virksomhed med at gøre det samme.

Har du spørgsmål? Kontakt os og få svar!

Hvis du har spørgsmål til, hvordan du får din varmepumpe og dine solceller til at fungerer i et optimalt samspil, eller hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan gøre din virksomhed grønnere, så kan du altid ringe til os. 

Vi sidder klar til at rådgive dig, og vi kommer gerne ud og kigger på din bygning, så vi kan finde frem til den mest energioptimale og klimavenlige løsning for dig.

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringer i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af