Fejlfinding på Panasonic varmepumpe via fjernsupport

Lad os holde øje med din varmepumpe

Ligesom med alt andet, der indeholder teknik, så kan en varmepumpe fra Panasonic melde fejl eller opføre sig anderledes, end den burde. Hos HusPumpen ApS i Køge er vi specialister inden for varmepumper til erhverv, og vi tilbyder derfor en kompetent fejlfinding på din Panasonic varmepumpe via fjernsupport.

Det betyder, at vi ikke kun kan hjælpe vores erhvervskunder på Sjælland, men også i resten af landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne kontaktes af os med henblik på at få et tilbud? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger

til butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Vi kan overvåge dit luft til vand-anlæg og reagere hurtigt

Normalt ville du skulle kontakte os for at få foretaget en reparation af din varmepumpe, hvis den pludselig står af eller ikke længere fungerer, som den skal.

Som nogle af de første i Danmark kan vi dog tilbyde dig en anden mulighed, nemlig at vi overvåger dit luft til vand-anlæg. Med denne mulighed slipper du selv for at skulle tage kontakt til os, når eller hvis der opstår problemer med dit anlæg.

I stedet får vi automatisk en besked, hvis der er noget galt med din varmepumpe, og så kan vi bestille den pågældende reservedel med det samme. Det betyder også, at vi kan komme forbi og udskifte reservedelen allerede den efterfølgende dag, og på den måde slipper du samtidig for længere ventetid end absolut højst nødvendigt.

For dig der ønsker mere tryghed i hverdagen

Vores fejlfinding på Panasonic varmepumpe via fjernsupport er den perfekte løsning for dig, der ønsker mere tryghed i hverdagen og for dig, der ønsker at få effektiv hjælp med det samme, når problemet opstår – og ikke først når telefonen åbner.

Vores overvågning af din virksomheds varmesystem kan også tilkøbes i bestemte perioder. Det kan for eksempel være, mens I holder lukket, eller hvis du af andre årsager ikke selv kan holde øje med varmepumpen.

Kontakt os og hør mere om vores Panasonic varmepumpe fejlfinding

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag for at høre mere om vores Panasonic varmepumpe fejlfinding eller for at få en skræddersyet løsning, der matcher dig og dine behov.

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringer i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af