Montering af energieffektive varmepumper

Opnå energibesparelser med
​varmepumper i din virksomhed

Ønsker du at gøre din virksomhed mere energieffektiv, så I kan opnå besparelser og gøre driften mere klimavenlig? Så findes der et stort udvalg af energieffektive varmepumper, som kan hjælpe jer, og hos HusPumpen ApS i Køge har vi stor erfaring med at skabe energibesparelser med varmepumper for erhverv. Vi er derfor også klar til at hjælpe jer.

Hvis din virksomhed holder til et sted på Sjælland, så kommer vi gerne ud og hjælper jer med at optimere på jeres energiforbrug. Med vores energieffektive varmepumper kan vi skabe mærkbare forskellige i jeres regnskab samtidig med, at I tager et aktivt valg om at være mere bæredygtige. Dette valg ønsker vi at gøre attraktivt for alle vores kunder, hvorfor vi arbejder en hel del med energibesparelser med varmepumper.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne kontaktes af os med henblik på at få et tilbud? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger

til butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Vi kan stå for energirenovering med en varmepumpe

På grund af vores store ekspertise inden for energieffektivitet hyrer mange virksomheder os ind til at hjælpe med energirenovering med varmepumper. Der er mange måde, man kan renovere en bygning på med henblik på at optimere energiforbruget, men energirenovering med varmepumper er særligt effektivt til dette. Varmepumpen er nemlig i sig selv energieffektiv, og samtidig kan den køre på vedvarende energi, så hvis I har solceller eller andre naturlige energiforsyninger til rådighed, kan en varmepumpe være mere eller mindre CO2 neutral.

​Vi har i mange år hjulpet virksomheder med at få mest muligt for pengene og energibesparelser med varmepumper. Vi er derfor også i stand til at yde kompetent rådgivning i forhold til energioptimering med varmepumper.

Få et tilbud på en energieffektiv varmepumpe – kontakt os i dag

Skal vi komme ud og montere en energieffektiv varmepumpe ved din virksomhed? Kontakt os i dag og få et tilbud på en varmepumpe, der kan have en stor effekt på jeres energiregnskab.

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringer i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af