Panasonic luft til vand varmepumpe til din virksomhed

Ønsker du en helårsløsning i forbindelse med opvarmning af din virksomhed, så vil en Panasonic luft til vand varmepumpe være det helt perfekte valg.


En luft til vand varmpumpe kan erstatte oliefyret og gasopvarmning, og det er i stedet en meget mere miljørigtig løsning – til en billig pris. Du vil med denne løsning derfor kunne opnå de højeste besparelser på din virksomheds varmeregning.

Vi tilbyder installation de bedste Panasonic luft til vand-modeller

Hos HusPumpen ApS i Køge tilbyder vi totalentreprise inden for luft til vand varmepumper. Vi samarbejder med underleverandører, der sikrer at alt el- og VVS-arbejde udføres korrekt. Vi tilbyder både levering og montering af forskellige typer Panasonic varmepumper, og vi kører både ud til erhvervskunder på Sjælland, ligesom vi også gerne kommer forbi virksomheder i resten af landet. Vi forhandler de bedste modeller fra Panasonic med den nyeste nanoe-x-teknologi, der sikrer dig det bedst mulige indeklima. Det gælder, uanset om det er i restauranten, i butikken eller på kontoret.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- det er din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger til køl 

for butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Hvad er fordelene ved at have en luft til vand varmpumpe i virksomheden?

En af de helt store fordele ved at have monteret en luft til vand varmepumpe er, at den i modsætning til en luft til luft varmepumpe også kan opvarme dit brugsvand. 

Derudover er den relativt simpel at installere, hvis du allerede har et fyr i bygningen, som benyttes til brugsvandsopsamling og rumopvarmning via et vandbåret radiatorsystem. Huspumpen samarbejder med autoriserede underleverandører til al el- og VVS-arbejde.

Der er flere veje til at få en varmepumpe med installation – kontant, finansiering eller en abonnementsløsning. Vi tilbyder en abonnementsløsning i samarbejde med Nærvarme Danmark, hvor de tager investeringen, risikoen og arbejdet, og vi står for installationen.

Læs mere her

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en Panasonic luft til vand varmepumpe koster. Vores priser afhænger bl.a. af, hvilken model der er mest egnet til dine virksomhedslokaler, og om du allerede har et fyr, der sikrer en hurtig installation. Vi kommer gerne ud for at foretage en gratis og helt uforpligtende besigtigelse af din bygning, for herefter at kunne beregne os frem til den helt rigtige løsning for dig.

Kontakt os for at høre mere om en Panasonic luft til vand varmepumpe

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere om en Panasonic luft til vand varmepumpe? Så kontakt os allerede i dag på telefon 29 72 07 17 eller e-mail info@huspumpen.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage til dig.

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringe i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af