Miljøvenlige varmepumper til erhvervsmæssige energiløsninger

Erhvervsløsninger med varmepumper på hele Sjælland

Hos HusPumpen ApS har vi specialiseret os i erhvervsmæssige energiløsninger, herunder miljøvenlige varmepumper. Vi kan således hjælpe dig med at optimere på din virksomheds energieffektivitet med en moderne varmepumpe, der både skåner klimaet og kan give dig mærkbare økonomiske besparelser.

Vi kan levere og montere erhvervsløsninger med varmepumper til kunder på hele Sjælland. Med udgangspunkt i Køge kommer vi vidt omkring og hjælper alle typer erhvervskunder med miljøvenlige varmepumper. Søger du en partner til at levere erhvervsmæssige energiløsninger, er du således kommet til det helt rette sted.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne kontaktes af os med henblik på at få et tilbud? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger

til butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Vi kan hjælpe med støjsvage
​varmepumper til erhverv

Arbejder du på et kontor, så er det utroligt vigtigt med et sundt indeklima og et behageligt arbejdsmiljø. I den forbindelse kan vi hjælpe med erhvervsløsninger med varmepumper. Vi kan nemlig tilbyde støjsvage varmepumper til erhverv, som er ideelle til kontorbygninger.  Med støjsvage varmepumper til erhverv kan du nemlig både forbedre indeklimaet, da varmepumpen cirkulerer frisk luft ind i bygningen, samtidig med at I ikke skal døje med støjgener, der forstyrrer jer i jeres arbejde. 

Uanset om du er på udkig efter en støjsvag varmepumpe eller andre miljøvenlige varmepumper, så er HusPumpen ApS din kompetente partner. Vores erhvervsmæssige energiløsninger kan tilpasses præcist til din bygning og din virksomheds behov, så I får mest muligt ud af jeres anlæg.​

Ring eller skriv til os og få hjælp til erhvervsmæssige energiløsninger

Ønsker du hjælp til miljøvenlige varmepumper eller støjsvage varmepumper til erhverv, kommer vi gerne ud og hjælper dig. Vores store erfaring inden for erhvervsløsninger med varmepumper sikrer dig et energieffektivt anlæg, der fungerer optimalt. 

Ønsker du service af en eksisterende løsning, så kommer vi også gerne og hjælper med dette.

Kontakt os i dag og få et tilbud på din opgave.

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringer i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af