Varmepumpe på abonnement tilbydes i samarbejde med Nærvarme Danmark

Slip for den store udgift og betal i stedet et fast månedsabonnement

Med en udsigt til en varmebesparelse på op til 70 % er der mange penge at spare for virksomheder ved at investere i en varmepumpe. Til gengæld kræver det typisk også, at du har råd til at skifte din gamle energikilde ud med varmepumpen. Sådan behøver det dog ikke at være. Hos HusPumpen ApS kan du købe en varmepumpe til erhverv på abonnement, så du ikke behøver at lægge alle pengene på én gang.

Vi tilbyder salg af varmepumper på abonnement fra Nærvarme Danmark, men vi står for installationen. Det gælder for erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Køge, men vi kører også gerne ud til adresser på resten af Sjælland. 

Bestil et tilbud

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- det er din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger til køl 

for butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Sådan køber du en varmepumpe på abonnement

Når du vælger at købe en varmepumpe på abonnement, foregår det således, at vi sørger for en komplet installation af den varmepumpeløsning, der dækker dine ønsker og behov. Det er Nærvarme Danmark, der tager sig af investeringen, alt arbejdet, service med mere, og som løber hele risikoen.

Opstartsgebyr og en fast månedlig pris

Det koster 7.500 kr. i opstart, og dette beløb kan trækkes fra som Håndværkerfradrag. Herefter skal du betale et fast månedligt beløb, som blandt andet varierer alt afhængigt af, hvilken løsning din virksomhed har behov for.

Abonnementet kan også inkludere dit elforbrug til varmepumpen. På den måde ved du altid, præcis hvor meget din varmepumpe vil koste dig hver eneste måned.

Bemærk dog, at du ikke må være registreret i RKI eller i Debitor Registreret.

Du kan læse meget mere om tilbuddet her, hvor du også kan få et prisestimat på, hvor meget det vil koste dig at købe en varmepumpe på abonnement.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder, eller hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der vil være den rette for lige netop dig og din virksomhed, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Kontakt os

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringe i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af