Montering af varmepumpe
​på Sjælland

​Varmepumpeinstallation til erhverv

​Hos HusPumpen ApS tilbyder vi totalentreprise inden for varmepumper til erhvervskunder. Vi tilbyder fortrinsvis montering af varmepumper fra Panasonic, fordi vi mener, at det er de mest effektive på markedet. Med vores varmepumpeinstallation til erhverv er din virksomhed således sikret en kvalitetsvarmepumpe.

Vi har base i Køge på Sjælland, men vi bestræber os efter at have en landsdækkende service, så uanset hvor du har brug for installation af varmepumpe, service på varmepumpe eller udskiftning af varmepumpe henne, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne kontaktes af os med henblik på at få et tilbud? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger

til butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Montering og udskiftning af varmepumpe til et hav af modeller

​Med montering af varmepumper fra Panasonic har du mulighed for at spare helt op til 70% af varmeregningen. Oveni kommer deres nye nanoe-x-teknologi, der forbedrer dit indeklima markant. Uanset hvilken model du ønsker, så hjælper vi naturligvis med hele processen fra levering til montering og efterfølgende service, når du hyrer os til varmepumpeinstallation for erhverv.

En installation af varmepumpe kan være en lang og hård proces, så hvis du har brug for det, så står vi også klar til at hjælpe med både energitilskud og håndværkerfradrag, hvis du ønsker dette. Og vi tilbyder ligeledes udskiftning af varmepumpe, hvis du vil have erstattet en ældre varmepumpe til en mere moderne model.

Installation af varmepumpe – kontakt os i dag

​Som professionel leverandør af varmepumper fra Panasonic, står vi klar til også at hjælpe dig med at forbedre indeklimaet i din virksomhed. Hvis du har nogen spørgsmål til installation af varmepumpe, udskiftning af varmepumpe, priser eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer. Vi tilbyder også altid en uforpligtende besigtigelse samt efterfølgende tilbud på montering af varmepumpe med den rette løsning for dig.

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringer i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af