Servicepartner som de eneste på Sjælland!

Montering af varmepumpe tilbydes

Hos HusPumpen.dk tilbyder vi montering af varmepumpe i hele landet.

Vi er beliggende i Køge nær Næstved og Ringsted og har specialiseret os i varmepumper fra Panasonic. Det kan for eksempel være luft til luft eller luft til vand.

Energitilskud og fradrag ved montering af varmepumpe

​Vi tilbyder fortrinsvis montering af varmepumpe fra Panasonic, fordi vi mener, at det er de mest effektive på markedet. Dertil kommer deres Nanoe G-luftrensningssystem, som sikrer en ren og behagelig luft.

Du kan spare op til 70 % på varmeregningen, og dertil kommer, at du kan spare op til 35 % på varmepumpen. Vi sørger for dit energitilskud, og dit håndværkerfradrag.

Vi kommer naturligvis gratis ud for at besigtige din bolig eller dit sommerhus.

Den udvendige enhed benytter det nye R32-kølemiddel, således at den virker helt ned til -35 grader, og den indvendige enhed er næsten lydløs, da den støjer ned til 18 dB.

Vi bruger kun certificerede kølemontører til montering af varmepumpe, og der er naturligvis tale om miljørigtige kvalitetsvarmepumper til faste priser og uden skjulte omkostninger. Desuden er der 5 års garanti uden ekstra omkostninger.

Kontakt os for at aftale en uforpligtende besigtigelse

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at aftale en uforpligtende besigtigelse og for at få et tilbud på montering af varmepumpe.

Du kan ringe på telefon 29 72 07 17, eller du kan sende en e-mail til os på info@huspumpen.dk. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din garanti for kvalitetsarbejde!​

​HusPumpen ApS   |  4600 Køge   |   Telefon: 29 72 07 17   |   CVR: 38524038   |   E-mail: info@huspumpen.dk