Lej en varmepumpe og slip for den store investering

Det behøver ikke at være dyrt at vælge grønt

Kunne du tænke dig at skifte din gamle og dyre varmekilde i virksomheden ud med en miljøvenlig og økonomisk varmepumpe, men ønsker du ikke at foretage en stor investering, eller har du ikke mulighed for at betale for pumpen? Så findes der heldigvis en anden løsning: Lej en varmepumpe gennem HusPumpen ApS.

Vi er totalentreprenør inden for Panasonic varmepumper, og vi er specialister i at montere varmepumper for erhvervskunder. Det gælder alle Panasonic-varmepumper lige fra luft til luft til luft til vand. Vi holder selv til i Køge, men vi tilbyder installation på hele Sjælland. 

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- det er din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger til køl 

for butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Hvad er fordelene ved at leje en varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at vælge at leje en varmepumpe til din virksomhed. Lej en varmepumpe gennem os, og du vil blandt andet kunne nyde godt af følgende 5 fordele:

  1. ​Du kan spare op til 70 % af din varmeregning
  2. ​Du kender dine udgifter til varme hver måned
  3. ​Vi sørger for alt det praktiske lige fra installation til serviceeftersyn
  4. ​Du skal ikke bekymre dig om ekstra udgifter
  5. Du slipper for at skulle gøre en stor investering

Vi er specialister i varmepumper fra Panasonic

Vi tilbyder udelukkende levering og montering af varmepumper fra Panasonic, fordi det er nogle af de bedste på markedet. De er utrolig energieffektive, hvilket giver dig mulighed for at spare helt op til 70 % af varmeregningen, og samtidig er de udstyret med en såkaldt nanoe-x-teknologi, som kan forbedre din virksomheds indeklima markant. 

Kontakt os og lej en varmepumpe i dag

Kunne du tænke dig at leje en varmepumpe, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder? Så kontakt os gerne allerede i dag. Vi tilbyder en hurtig installation inden for kun ca. en uge, så du hurtigst muligt kan få glæde af den grønne og økonomiske varme.

Lej en varmepumpe fra Panasonic til din virksomhed gennem os og opnå store besparelser på din varmeregning, samtidig med at du vælger en klimavenlig og bæredygtig løsning.

Kontakt os

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringe i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af