Servicepartner som de eneste på Sjælland!

Luft til vand varmepumpe med kort tilbagebetalingstid

Hos HusPumpen.dk leverer og monterer vi gerne en luft til vand varmepumpe i dit hus i for eksempel Ringsted, Næstved eller Køge samt andre steder i hele landet. En luft til vand varmepumpe har en ganske kort tilbagebetalingstid, og vi ordner dit energitilskud samt vejleder om håndværkerfradraget.

Moderne luft til vand varmepumpe til større huse

​Fordelen ved en luft til vand varmepumpe er, at den også kan opvarme brugsvand. Den er også relativ simpel at installere, hvis du allerede har et fyr i huset, som benyttes til brugsvandsopvarmning og rumopvarmning via et vandbårent radiatorsystem.

Vi har specialiseret os i Panasonic, som har over 30 års erfaring med varmepumper i hele Norden. De nyeste pumper kan effektivt varme selv større huse op. Dermed kan du få et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Vi kommer gerne gratis ud for at besigtige dit hus og beregne den helt rigtige løsning til en luft til vand varmepumpe.

Vi har naturligvis kun certificerede kølemontører, og vi har kun miljørigtige kvalitetsvarmepumper, og der er altid tale om faste priser uden skjulte omkostninger.

Bestil gerne en gratis besigtigelse og opmåling

​Ring på telefon 29 72 07 17, eller skriv en e-mail til info@huspumpen.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe.

Panasonic luft/vand

T-cap.

Priser fra 60.000kr inkl. Moms og montering. Vi kommer gratis ud og beregner den helt rigtige løsning til dit hus.
T-CAP split model fra Panasonic 9KW holder KW ned til -15 grader. Nu giver det mening at varme større huse op med et luft/vand anlæg.


Den har en kort tilbagebetalingstid.


Bedst i test 2016.

Bestil din luft til vand varmepumpe i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din garanti for kvalitetsarbejde!​

​HusPumpen ApS   |  4600 Køge   |   Telefon: 29 72 07 17   |   CVR: 38524038   |   E-mail: info@huspumpen.dk