Panasonic luft til vand varmepumpe til din bolig eller virksomhed

Ønsker du en helårsløsning i forbindelse med opvarmning af din bolig, så vil en Panasonic luft til vand varmepumpe være det helt perfekte valg.
En luft til vand varmpumpe kan erstatte oliefyret og gasopvarmning, og det er i stedet en meget mere miljørigtig løsning – til en billig pris. Du vil med denne løsning derfor kunne opnå de højeste besparelser på varmeregningen.

Vi tilbyder installation de bedste Panasonic luft til vand-modeller

Hos HusPumpen.dk i Køge tilbyder totalentreprise indenfor luft til vand varmepumper. Vi samarbejder med underleverandører, der sikrer at alt el- og VVS-arbejde udføres korrekt. Vi tilbyder både levering og montering af forskellige typer Panasonic varmepumper, og vi kører både ud til kunder på Sjælland, ligesom vi også gerne kommer forbi adresser i resten af landet. Vi forhandler de bedste modeller fra Panasonic med den nyeste nanoe-x-teknologi, der sikrer dig det bedst mulige indeklima. Det gælder, uanset om det er i sommerhuset, i hjemmet eller i virksomheden.

Bestil luft-til-vand varmepumpe

Hvad er fordelene ved at have en luft til vand varmpumpe i boligen?

En af de helt store fordele ved at have monteret en luft til vand varmepumpe er, at den i modsætning til en luft til luft varmepumpe også kan opvarme dit brugsvand. Derudover er den relativt simpel at installere, hvis du allerede har et fyr i huset, som benyttes til brugsvandsopsamling og rumopvarmning via et vandbåret radiatorsystem. Huspumpen samarbejder med autoriserede underleverandører til al el- og VVS-arbejde.

Der er flere veje til at få en varmepumpe med installation – kontant, finansiering eller en abonnementsløsning. Vi tilbyder en abonnementsløsning i samarbejde med Nærvarme Danmark, hvor de tager investeringen, risikoen og arbejdet og vi står for installationen. Læs mere her

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en Panasonic luft til vand varmepumpe koster. Vores priser afhænger bl.a. af, hvilken model der er mest egnet til din bolig eller dine virksomhedslokaler, og om du allerede har et fyr, der sikrer en hurtig installation. Vi kommer gerne ud for at foretage en gratis og helt uforpligtende besigtigelse af dit hus, for herefter at kunne beregne os frem til den helt rigtige løsning for dig.

Kontakt os for at høre mere om en Panasonic luft til vand varmepumpe

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere om en Panasonic luft til vand varmepumpe? Så kontakt os allerede i dag på telefon 29 72 07 17 eller e-mail info@huspumpen.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage til dig.

Ring til os
Skriv til os

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

Hvorfor vælge HusPumpen ApS?

   Alt fra luft/luft til luft/vand​
   Kun brug af certificeret kølemontører​
   Faste priser og ingen skjulte omkostninger​​
   Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer​​
   Specialister i køl til kontor og butik