Montering af varmepumpe på Sjælland

​Få installeret din varmepumpe til en god pris

​Hos HusPumpen.dk tilbyder vi totalentreprise indenfor varmepumper. Vi samarbejder med autoriserede underleverandører af VVS- og el-arbejde. Vi tilbyder fortrinsvis montering af varmepumpe fra Panasonic, fordi vi mener, at det er de mest effektive på markedet.

Vi har base i Køge på Sjælland, men vi bestræber os efter at have en landsdækkende service, så uanset hvor du har brug for installation af varmepumpe henne, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vælg mellem et hav af modeller

​Med Panasonics modeller har du nemlig mulighed for at spare helt op til 70% af varmeregningen. Oveni kommer deres nye nanoe-x-teknologi, der forbedrer dit indeklima markant. Uanset hvilken model du ønsker, så hjælper vi naturligvis med hele processen fra levering til montering og efterfølgende varmepumpeservice.

En installation af varmepumpe kan være en lang og hård proces, så hvis du har brug for det, så står vi også klar til at hjælpe med både energitilskud og håndværkerfradrag, hvis du ønsker dette.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner - det er din garanti for professionelt udført arbejde.

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi laver varmepumpeløsninger inden for køl til både butikker og kontorvirksomheder, og vi er specialister på området.

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Installation af varmepumpe – kontakt os i dag

​Som professionel leverandør af varmepumper fra Panasonic, står vi klar til også at hjælpe dig med at øge indeklimaet derhjemme. Hvis du har nogen spørgsmål til installation af varmepumpe, priser eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer. Vi tilbyder også altid en uforpligtende besigtigelse samt efterfølgende tilbud på montering af den rette løsning for dig.

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Om os

​HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringe i bagagen for erhverv i hele landet.

Anmeld håndværker