Reparation af varmepumpe fra Panasonic

​Oplever du problemer med din virksomheds varmepumpe, og fungerer den ikke længere, som den plejer? Årsagerne kan være flere, hvis din varmepumpe ikke længere varmer op til den rette temperatur, hvis den ikke tænder, eller hvis der er andre udfordringer, men uanset problemet står vi som varmepumpemontør hos HusPumpen ApS klar til at hjælpe dig.

Vi udfører enhver form for reparation af varmepumpe fra Panasonic, og dette gælder, uanset om du har købt og fået monteret varmepumpen gennem vores firma eller et andet. Fra vores base i Køge foretager vi en autoriseret reparation af varmepumpe hos erhvervskunder på hele Sjælland, og vi kører også gerne ud i resten af landet til virksomheder, som oplever problemer med deres Panasonic varmepumpe. Hos Huspumpen udføres alt el- og VVS-arbejde af autoriserede underleverandører.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vi er stolte Panasonic Servicepartnere

Huspumpen ApS er Panasonic Servicepartner 

- det er din garanti for professionelt udført arbejde.

water-heater (1)

Specialister i varmepumper til erhverv

Vi er specialister inden for varmepumpeløsninger til køl 

for butikker og kontorvirksomheder.

like

Få markedets mest effektive varmepumper

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du opnå besparelser på din elregning på helt op til 70%.

Professionel fejlsøgning

Da der netop kan være mange forskellige årsager til, at din varmepumpe er stået af, sørger vi altid for at foretage en grundig og professionel fejlsøgning på produktet, inden vi giver en pris og går i gang med den nødvendige varmepumpe-reparation.

Vi har også mulighed for at foretage en fejlsøgning, hvis vi er ude for at udføre et regelmæssigt serviceeftersyn på din varmepumpe, og vi i den forbindelse opdager problemer med varmepumpen. Efter endt varmepumpereparation tjekker vi naturligvis, at alting igen er, som det skal være, og at varmepumpen yder det, den skal uden at bruge unødvendig energi.

Har du brug for en reparation af varmepumpe? Kontakt os

Hvis du oplever problemer med din varmepumpe, eller hvis du ønsker at booke en tid til regelmæssig service så ring til os på 29 72 07 17, skriv til vores e-mail info@huspumpen.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Derefter kan du forvente, at vi vender tilbage til dig med yderligere information indenfor 24 timer.

Har du brug for hjælp?

Oplever du problemer med din varmepumpe, eller ønsker du at booke et serviceeftersyn?

kontakt os gerne allerede i dag, så vender vi tilbage inden for 24 timer med yderligere information.

- Susy Leidersdorff

Sommerbyen ejby – Super service, vi er så tilfredse , han var så samarbejdes villig, elektriker var ikke færdig, og de arbejde bare sammen, så super mand i har ansat vi takker mange gange.”

- Brian Salskov

Opsætning af varmepumpe – Har fået opsat ny Panasonic varmepumpe, fik rigtig god vejledning omkring varmepumpe, hvor den kunne sidde optimalt samt god instruktion om hvordan man betjente den, super kompetent montør der lavede et flot stykke arbejde.”

Huspumpen aps

Få et uforpligtende tilbud

HusPumpen.dk er en erfaren og professionel varmepumpemontør med over 1.500 monteringe i bagagen for erhverv i hele landet.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Huspumpen ApS

​Elmehaven 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Telefon: +45 29 72 07 17

E-mail: info@huspumpen.dk

Akut service

​HusPumpen ApS udfører alle former for service af varmepumper for vores kunder. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du kan trygt vælge os

Vi er en del af