Varmepumpemontør

HusPumpen.dk er en erfaren totalentreprenør indenfor montering af varmepumper med over 1.500 monteringer over hele Sjælland. Vi samarbejder med autoriserede underleverandører til autorisationskrævende VVS- og el-arbejde.

Vi arbejder som varmepumpe- og kølemontør, men udover monteringen og levering, så sørger vi også for dit energitilskud og vejleder om dit håndværkerfradrag.

Som specialister i Panasonic-varmepumper tilbyder vi både luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper, og vi kommer altid gerne ud og giver uforpligtende rådgivning, hvis du er i tvivl om den rette løsning for dig.

Kontakt varmepumpemontør

Professionel varmepumpemontør med faste priser på pumper

Vi har specialiseret os i panasonic-varmepumper, da de er de mest effektive på markedet.

Med deres særlige Nanoe G-luftrensningssystem, som sikrer en ren og behagelig luft og R32-kølemiddel er du sikret en næsten lydløs enhed på kun 18db.

Modellerne er miljørigtige kvalitetsvarmepumper, der sikrer dig op til 70% besparelse på varmeregningen.

Alle vores løsninger fås til faste priser uden skjulte omkostninger. Derudover tilbyder vi også fem års garanti uden ekstra betaling.

Vores varmepumpemontør kommer altid gerne gratis ud for at besigtige dit hus eller sommerhus, og vi benytter kun certificerede kølemontører til efterfølgende montering og servicering af varmepumper.​

Vi er fleksible og hurtige og kan derfor levere og montere din varmepumpe inden for en uges tid.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere oplysninger om vores varmepumper, eller hvis du ønsker at booke et uforpligtende besøg af en af vores kølemontører.

Ring til os
Skriv til os

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

Hvorfor vælge HusPumpen ApS?

   Alt fra luft/luft til luft/vand​
   Kun brug af certificeret kølemontører​
   Faste priser og ingen skjulte omkostninger​​
   Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer​​
   Specialister i køl til kontor og butik