Reparation af varmepumpe fra Panasonic

Oplever du problemer med din varmepumpe, og fungerer den ikke længere, som den plejer? Årsagerne kan være flere, hvis din varmepumpe ikke længere varmer op til den rette temperatur, hvis den ikke tænder, eller hvis der er andre udfordringer, men uanset problemet står vi som varmepumpemontør hos HusPumpen.dk klar til at hjælpe dig.

Vi udfører enhver form for reparation af varmepumpe fra Panasonic, og dette gælder, uanset om du har købt og fået monteret varmepumpen gennem vores firma eller et andet. Fra vores base i Køge foretager vi en autoriseret reparation af varmepumpe hos kunder på hele Sjælland, og vi kører også gerne forbi kunder i resten af landet, som oplever problemer med deres Panasonic varmepumpe. Hos Huspumpen udføres alt el- og VVS-arbejde af autoriserede underleverandører.

Professionel fejlsøgning

Da der netop kan være mange forskellige årsager til, at din varmepumpe er stået af, sørger vi altid for at foretage en grundig og professionel fejlsøgning på produktet, inden vi giver en pris og går i gang med den nødvendige varmepumpe-reparation.

Få tilbud på reparation

Vi har også mulighed for at foretage en fejlsøgning, hvis vi er ude for at udføre et regelmæssigt serviceeftersyn på din varmepumpe, og vi i den forbindelse opdager problemer med varmepumpen. Efter endt varmepumpe reparation tjekker vi naturligvis, at alting igen er, som det skal være, og at varmepumpen yder det, den skal uden at bruge unødvendig energi.

Har du brug for en reparation af varmepumpe? Kontakt os

Hvis du oplever problemer med din varmepumpe, eller hvis du ønsker at booke en tid til en regelmæssig varmepumpe-service, så må du endelig kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 29 72 07 17, ved at skrive til vores e-mail info@huspumpen.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Derefter kan du forvente, at vi vender tilbage til dig med yderligere information indenfor 24 timer.

Har du brug for hjælp?

Oplever du problemer med din varmepumpe, eller ønsker du at booke et serviceeftersyn?

kontakt os gerne allerede i dag, så vender vi tilbage inden for 24 timer med yderligere information.

Ring til os
Skriv til os

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

Hvorfor vælge HusPumpen ApS?

   Alt fra luft/luft til luft/vand​
   Kun brug af certificeret kølemontører​
   Faste priser og ingen skjulte omkostninger​​
   Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer​​
   Specialister i køl til kontor og butik