Montering af varmepumpe på Sjælland

Få installeret din varmepumpe til en god pris

Hos HusPumpen.dk tilbyder vi totalentreprise indenfor varmepumper. Vi samarbejder med autoriserede underleverandører af VVS- og el-arbejde. Vi tilbyder fortrinsvis montering af varmepumpe fra Panasonic, fordi vi mener, at det er de mest effektive på markedet.

Vi har base i Køge på Sjælland, men vi bestræber os efter at have en landsdækkende service, så uanset hvor du har brug for installation af varmepumpe henne, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vælg mellem et hav af modeller

Med Panasonics modeller har du nemlig mulighed for at spare helt op til 70% af varmeregningen. Oveni kommer deres nye nanoe-x-teknologi, der forbedrer dit indeklima markant. Uanset hvilken model du ønsker, så hjælper vi naturligvis med hele processen fra levering til montering og efterfølgende varmepumpeservice.

En installation af varmepumpe kan være en lang og hård proces, så hvis du har brug for det, så står vi også klar til at hjælpe med både energitilskud og håndværkerfradrag, hvis du ønsker dette.

Installation af varmepumpe – kontakt os i dag

Som professionel leverandør af varmepumper fra Panasonic, står vi klar til også at hjælpe dig med at øge indeklimaet derhjemme. Hvis du har nogen spørgsmål til installation af varmepumpe, priser eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer. Vi tilbyder også altid en uforpligtende besigtigelse samt efterfølgende tilbud på montering af den rette løsning for dig.

Ring til os
Skriv til os

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

Hvorfor vælge HusPumpen ApS?

   Alt fra luft/luft til luft/vand​
   Kun brug af certificeret kølemontører​
   Faste priser og ingen skjulte omkostninger​​
   Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer​​
   Specialister i køl til kontor og butik