Montering af varmepumper på Sjælland

Hos HusPumpen.dk tilbyder vi totalentreprise indenfor varmepumper. Vi samarbejder med autoriserede underleverandører af VVS- og el-arbejde.

​Vi tilbyder fortrinsvis montering af varmepumpe fra Panasonic, fordi vi mener, at det er de mest effektive på markedet.

Med deres modeller har du nemlig mulighed for at spare helt op til 70% af varmeregningen. Og oveni kommer deres nye nanoe-x-teknologi, der forbedrer dit indeklima markant.

Uanset hvilken model du ønsker, så hjælper vi naturligvis med hele processen fra levering til montering og efterfølgende varmepumpeservice.

Vi står også klar til at hjælpe med både energitilskud og håndværkerfradrag, hvis du ønsker dette.

Har du nogen spørgsmål?

Som professionel leverandør af varmepumper fra Panasonic, står vi klar til også at hjælpe dig med at øge indeklimaet derhjemme.

Hvis du har nogen spørgsmål til montering af varmepumper, priser eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Vi tilbyder også altid en uforpligtende besigtigelse samt efterfølgende tilbud på montering af den rette løsning for dig.

Ring til os
Skriv til os

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

Hvorfor vælge HusPumpen ApS?

   Alt fra luft/luft til luft/vand​
   Kun brug af certificeret kølemontører​
   Faste priser og ingen skjulte omkostninger​​
   Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer​​
   Specialister i køl til kontor og butik