Varmepumpe-service udføres af Panasonic servicepartner

Et varmepumpe-tjek er oftest godt givet ud

For at din varmepumpe altid fungerer optimalt er det vigtigt, at du husker at få udført et regelmæssigt serviceeftersyn. Hos HusPumpen.dk tilbyder vi fra vores adresse i Køge at køre ud til vores kunder på hele Sjælland for at udføre en professionel service af varmepumpe. Har du brug for at få foretaget et serviceeftersyn af din varmepumpe et andet sted i landet, kommer vi også gerne der og løser opgaven til en konkurrencedygtig pris. Hos Huspumpen udføres alt el- og VVS-arbejde af autoriserede underleverandører.

Landsdækkende service af varmepumpe

Vi er en landsdækkende virksomhed, der er servicepartner med Panasonic, og vi har mange års erfaring i at arbejde med varmepumper fra Panasonic. Derfor vil det også kun være varmepumper af dette mærke, som vi kan være behjælpelige med i forbindelse med vores service af varmepumpe.

Vi er eksperter indenfor vores felt, og ringer du direkte til Panasonic, vil det faktisk være os, der tager telefonen, hvis det er i forbindelse med service. Derudover har vi et tæt samarbejde med Hillestrøm Energi.

Døgnservice i forbindelse med nedbrud

Foruden vores regelmæssige service af varmepumpe tilbyder vi også døgnservice i forbindelse med nedbrud ved både luft til vand varmepumpe såvel som luft til luft varmepumpe. Har du akut brug for vores varmepumpe-service, kan vi dermed kontaktes hele døgnet.

Kontakt os i dag hvis du ønsker service af varmepumpe

Kunne du tænke dig at høre om vores priser på Panasonic varmepumpe-service, eller har du nogle spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på service af varmepumpe, og vi kommer altid gerne ud og foretager en gratis besigtigelse.

Du kan enten ringe til os på telefon 29 72 07 17 eller skrive til vores e-mail info@huspumpen.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Vi besvarer enhver henvendelse indenfor 24 timer.

Ring til os
Skriv til os

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

Hvorfor vælge HusPumpen ApS?

   Alt fra luft/luft til luft/vand​
   Kun brug af certificeret kølemontører​
   Faste priser og ingen skjulte omkostninger​​
   Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer​​
   Specialister i køl til kontor og butik