Varmepumpe-service udføres med stor erfaring

For at din varmepumpe fungerer optimalt, skal den have et regelmæssigt serviceeftersyn.

Hos HusPumpen.dk tilbyder vi professionel varmepumpe-service for kunder i blandt andet Køge, Ringsted, Næstved samt resten af Sjælland og Nordsjælland.

Vi udfører også service af varmepumper i resten af landet.

Service af varmepumper fra Panasonic

Vi er servicepartner med Panasonic og har selv mange års erfaring med salg og montering af Panasonic varmepumper.

Vi er eksperter inden for vores felt, og ringer du direkte til Panasonic, vil det faktisk være os, der tager telefonen. Derudover arbejder vi tæt sammen med Hillestrøm Energi.

Vi tilbyder døgnservice på luft til vand og luft til luft varmepumpe-nedbrud, så har du akut brug for vores varmepumpe-service, kan vi kontaktes døgnet rundt.​

Kontakt os og få en pris på vores varmepumpe-service

Kunne du tænke dig at høre om vores priser på Panasonic varmepumpe-service, eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på service af varmepumper eller kommer ud til en besigtigelse.

Du kan med fordel ringe til os allerede i dag og høre nærmere på telefon 29 72 07 17. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til vores e-mail info@huspumpen.dk, hvis du foretrækker det.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål og vil gerne kontaktes af os, så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

Hvorfor vælge HusPumpen ApS

   Alt fra luft/luft til luft/vand​
   Kun brug af certificeret kølemontører​
   Faste priser, og ingen skjulte omkostninger​​
   Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer​​
   Specialister i køl til kontor og butik