Panasonic luft til luft varmepumpe leveres og monteres

Hos HusPumpen.dk i Køge kan vi levere og montere lige netop den Panasonic luft til luft varmepumpe, som passer til dit forbrug og din bolig. Vi kører ud til kunder på hele Sjælland samt i resten af landet, hvor vi tilbyder både levering og montering af alle typer Panasonic luft til luft varmepumper.

Fordelene ved at få monteret en Panasonic luft til luft varmepumpe

Det er især populært at få monteret en luft til luft varmepumpe i sommerhuset, men det er nu også blevet almindeligt i mindre helårshuse samt i tilbygninger. En særlig fordel ved montering i sommerhuse eller tilbygninger er, at varmepumpen kan holde rummet frostfrit uden at bruge ret meget energi.
I helårsboliger har du i øvrigt mulighed for at spare helt op til 70 % på varmeregningen. Dette er særligt, da det er en relativt simpel og billig varmepumpe at installere. Ikke nok med det, så fungerer varmepumpen om sommeren som et klimaanlæg, hvor den kan køle boligen ned, mens den i de kolde måneder sørger for at varme boligen op. En luft til luft varmepumpe kan derimod ikke opvarme brugsvand, som en luft til vand varmepumpe kan.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

Vores priser på en Panasonic luft til luft varmepumpe afhænger bl.a. af, hvilken model du vælger.
Vi forhandler flere af Panasonics bedste modeller på markedet, og vi står altid klar til at guide dig til at finde frem til den bedste løsning med den rette pris i dit tilfælde og for din bolig.

Kontakt os og hør mere om fordelene eller indhent et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at tage kontakt til din varmepumpemontør, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en varmepumpe til dit hus eller sommerhus, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om fordelene ved at få monteret en Panasonic luft til luft varmepumpe.
Vi kan enten kontaktes på telefon 29 72 07 17, via e-mail info@huspumpen.dk eller gennem vores kontaktformular.
Vi kan levere og montere en Panasonic luft til luft varmepumpe indenfor en uges tid.

Ring til os
Skriv til os

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne kontaktes af os? Så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

Hvorfor vælge HusPumpen ApS?

   Alt fra luft/luft til luft/vand​
   Kun brug af certificeret kølemontører​
   Faste priser og ingen skjulte omkostninger​​
   Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer​​
   Specialister i køl til kontor og butik