Indeklima

Vi kan levere en siku ventilatorer.

Et-rumsventilator TwinFresh Comfo med varmegenvinding leveres med fjernbetjening og kontrolpanel på kabinettet. Ventilatoren sørger for en energieffektiv ventilation i lejligheder, huse, kontorlokaler, kældre og vaskerum.

Kan også bruges som Radon sikring af huse, uden den store afskrivning til traditionelt genvex anlæg. Ventilatoren muliggør fugtstyring, og den justerbare lufthastighed sikrer et individuelt tilpasset indeklima i bygningen. Man kan koble flere sammen hvis man ønsker genvinding i større lokaler.

Via den keramiske varmeveksler overføres varmen fra indeluften til udeluften, og dermed reduceres energiforbruget ved ventilation.Den genvinder 88% af den varmeluft den suger ud af lokalet.

5.888 kr inkl. moms, for levering og montering af 1 stk, ventilatorer.​

LOFTKASSETTER:

Vi montere alle former for loftkassetter, der sikre et behageligt indeklima på kontorer, og i nybyggeri. Den sørger for en behagelig varme, samt et sundt indeklima. Den kan køle på de varme sommer dage, så man slipper for træk fra åbne vinduer.

Bestil i dag

​Ring på telefon 29 72 07 17, eller skriv en e-mail til info@huspumpen.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vil du ringes op?

Har du nogle spørgsmål og vil gerne kontaktes af os, så udfyld nedenstående formular med dit telefonnummer, og så ringer vi til dig hurtigst muligt.​

Hvorfor vælge HusPumpen ApS

   Alt fra luft/luft til luft/vand​
   Kun brug af certificeret kølemontører​
   Faste priser, og ingen skjulte omkostninger​​
   Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer​​
   Specialister i køl til kontor og butik